witam! mam na imię kamil jestem z grajewa. jeżdżę na simsonie sr50. narazie próbuje jakiś trików związanych ze stuntem, ale marnie mi to wychodzi ponieważ nie mam dobrego motoru przystosowanego do stunt. może jak bedę miał więcej kasy to pomyślimy nad jakimś większym motorem. pozdrowienia!
No i czas się przywitać
Siema Mam na imię Marek (STUNTI) jestem z Grajewa. Jeżdżę Kingway Street (CHIŃCZYK), ale do stuntu szykuje się Simson Sr z silnikiem 175 jawy
Szczególnie pozdrawiam WHEELIOHOLIX
Witam i pozdrawiam na wstępie wszystkich... o sobie krótko i treściwie: nazywam się grzegorz przygode z motorami zacząłem kilka lat temu na motocyklach brata. Obecnie latam na R6 z '02. zacząłem interesować się stund-em i myśle by od przyszłego sezonu spróbować swych sił. dlatego poszukuję jak w podpisie kogoś z kim móżnaby było pogadać, popróbować i polatać.
_________________ ,, Gdy uczeń gotów, nauczyciel sie znajduje "
w następny weekend w Bydgoszczy będą zawody z udziałem "kilku " ze świata, więc poziom będzie w pizdeczkę - na pewno będzie można troszkę podpatrzyć - nikt raczej nie stroni od porad, ale trening, trening, trening ..... tylko to daje efekty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum